• Viteška ulica br. 4
  • Maglaj 74250 | BA

NOVOSTI

Press Općina Maglaj  /  30.12.2014

Javni oglas za dodjelu pomoći licima čija su poljoprivredna dobra uništena usljed elementarnih nepogoda u Bosni i Hercegovini u 2014. godini

Federalno ministarstvo raseljenih osoba i izbjeglica objavilo je dana 29.12.2014. godine u dnevnim listovima "Oslobođenje" i "Dnevni avaz" Javni oglas za dodjelu pomoći licima čija su poljoprivredna dobra unisštena usljed elementarnih nepogoda u Bosni i Hercegovini 2014. godine, na području općina Federacije Bosne i Hercegovine : Domaljevac-šamkac,Doboj Istok, Doboj Jug, Kladanj, Maglaj, Odžak, Olovo, Orašje, Sanski Most, Sapna, Teočak, Tuzla, Zavidovići, Zednica, Žepče i Živinice i povratnicima na području općina Republike Srpske: Bijeljina, Bratunac, Čelinac, Derventa, Doboj, Kostajnica, Kozarska Dubica, Lopare, Milići, Modriča, Prijedor, Šamac/Bosanski Šamac, Srebrenica i Vukosavlje.

Javni oglas ostaje otvoren 20 dana od dana objavljivanja u dnevnim listovima. Tekst Javnog Oglasa i Obrasce za prijavu na isti možete preuzeti sa web stranice Ministarstva www.fmroi.ba. i web stranici Općine Maglaj www.maglaj.ba kao oglasnim pločama Općine i Mjesnih zajednica.

Za sve informacije obratiti se u Općinu Maglaj, Služba za boračko-invalidsku i socijalnu zaštitu, opću upravu i društvene djelatnosti, kancelarija broj 24, kontakt telefon 032/609-041.


Cijeli tekst Javnog oglasa možete preuzeti ovdje >> Download

Prijavni obrazac za fizička lica možete preuzeti ovdje >> Download

Prijavni obrazac za pravna lica možete preuzeti ovdje >> Download