• Viteška ulica br. 4
  • Maglaj 74250 | BA

NOVOSTI

Press Općina Maglaj  /  19.06.2024

Obavještenje o obustavi saobraćaja

 

Obavještavamo sva pravna i fizička lica sa područja općine Maglaj, da će se u skladu sa potrebama  izvođenja radova na rekonstrukciji dijela ulice Srebreničkih žrtava rata od P31 do P50 u dužini od 399,0 m, u potpunosti  obustaviti saobraćaj u oba smjera i to: od benzinske pumpe Energopetrol koja se nalazi u ulici Srebreničkih žrtava rata ( raskrsnice ulica 1. marta i Srebreničkih žrtava rata), prema kompaniji DOO"Natron-Hayat", južnom izlazu iz Maglaja prema naselju Liješnica, to jest do kružnog toka u ulici Srebreničkih žrtava rata.

Obustava saobraćaja počinje od 20.06.2024. godine (četvrtak), i trajat će narednih šest mjeseci, odnosno do završetka radova na rekonstrukciji ovog dijela ulice Srebreničkih žrtava rata. U vezi s tim bit će uredno postavljena saobraćajna signalizacija.

Obavještavamo građane i vozače da koriste sjeverni ulaz za ulazak u grad Maglaj, jer preko južnog ulaza moguće je doći samo do kompaniji DOO"Natron-Hayat".

Molimo građane i vozače motornih vozila, da imaju strpljenja i poštuju upute koje će biti date od uposlenih iz firme DOO"Hajdić" Maglaj koja je izvođač radova i PS Maglaj, te da  imaju razumjevanje za novi režim saobraćaja dok traju radovi na rekonstrukciji ulice.