• Viteška ulica br. 4
  • Maglaj 74250 | BA

NOVOSTI

Press Općina Maglaj  /  29.07.2022

Predstavnici Udruženja "Hajr" posjetili načelnika općine

 

Danas su predstavnici Udruženja "Hajr" iz Maglaja posjetili načelnika općine Mirsada Mahmutagića. Sastanku je prisustvovala i Eldina Mehinagić, rukovodilac Službe za boračko-invalidsku i socijalnu zaštitu, opću upravu i društvene djelatnosti. Prezentirali su do sada uspješno realizirane projekte, te upoznali ga o idejama koje bi, između ostalog, upotpunile turističku ponudu općine Maglaj.

Vrijedni članovi ovog maglajskog Udruženja Aldin Zukić, Enes Hasanić, Nermin Šehić i Dino Šahman sa svojim prijateljima pokrenuli su ovu pozitivnu priču kako bi pružili pomoć onima kojima je najpotrebnije. Uz sve to, želja im je da svojim trudom i projektima doprinesu lokalnoj zajednici, kao i da potaknu ostale mlade ljude da djeluju i prenose iskustva na naredne generacije.

Načelnik Mahmutagić zahvalio se  Udruženju "Hajr" na svemu što su do sada učinili za sugrađane općine Maglaj, te na kvalitetnim idejama u čijoj će realizaciji vrlo rado Općina Maglaj dati svoj doprinos.

"Drago mi je kada se mladi ljudi pronađu sa zajedničkim vizijama i idejama s ciljem da ih zaista realizuju", kazao je načelnik Mahmutagić.