• Viteška ulica br. 4
  • Maglaj 74250 | BA

NOVOSTI

Press Općina Maglaj  /  27.05.2022

Predstavnici Rukometnog kluba Maglaj posjetili načelnika Mahmutagića

 

Danas su predstavnici Rukometnog kluba Maglaj posjetili načelnika općine Mirsada Mahmutagića i u razgovoru sumirali proteklu sezonu.

Braco Bradarić, predsjednik kluba kazao je da se ponosi saradnjom koja je ostvarena sa Općinom Maglaj i načelnikom, te da je zahvalan za svaki vid podrške.

„Hvala načelniku na odličnoj saradnji i razumijevanju. Nikada nas niste pustili da sami prolazimo kroz izazove, a bilo ih je zaista mnogo. Ponosni smo na saradnju i zahvalni za bilo kakav vid podrške koju pružate u kontinuitetu. Postaviili smo sebi ljestvicu više i cilj nam je biti u gornjem dijelu tabele. Ideja nam je da imamo zdravu i mladu ekipu, dobar odnos kako na terenu, tako i izvan njega“, kazao je Bradarić.

Faris Habibović, generalni sekretar Rukometnog kluba Maglaj također je uputio zahvalnost načelniku za besprijekornu podršku.

„Želim da se zahvalim na Vašoj besprijekornoj podršci. Bilo je teško i bez Vas ne bismo uspjeli. Vi ste nam dali ogroman vjetar u leđa. Mi smo se borili i borimo se, ali je sve lakše uz veliku podršku. Cilj nam je zaista da uvijek osvjetlamo obraz našeg malog, ponosnog grada“ kazao je Habibović.

Načelnik Mahmutagić čestitao je momcima na uspjesima, borbi i rezultatima koje su ostvarili.

„Sretan sam što okosnicu kluba čine momci iz Maglaja i to je naša prednost. Čestitam svima na borbi i ostvarenim rezultatima, jer sve što radite zajednički je uspjeh, koliko god da je nekada teško. Također, iskoristit ću priliku da čestitam i Školi rukometa na ostvarenim rezultatima. U Maglaju rukomet ima tradiciju i to mora ostati na visokom nivou“, kazao je načelnik Mahmutagić.