• Viteška ulica br. 4
  • Maglaj 74250 | BA

NOVOSTI

Press Općina Maglaj  /  16.05.2022

Razvojna agencija Žepče i UG Fojničani Maglaj: Javni poziv za pružatelje turističkih usluga

 

U okviru projekta EU4BusinessRecovery sufinanciranog od strane Evropske unije i Vlade SR Njemačke, koji zajednički implementiraju GIZ, ILO i UNDP provodi se projekat “3 grada, 3 parka prirode“ (3C3NP) unutar kojeg Razvojna agencija Žepče (RAŽ) i UG Fojničani Maglaj (UGF), raspisuju:

 

Javni poziv za pružatelje turističkih usluga

 

U okviru ovog Javnog poziva planirana je projektna podrška u opremi, materijalu, promociji kao i specifičnim treninzima za najmanje 15 korisnika, poduzeća i obrta (Korisnici), na području općina Žepče, Maglaj i Zavidovići.

Prijave na Javni poziv se podnose isključivo popunjavanjem elektronskog obrasca na adresi:

LINK ZA PRIJAVU.

Korisnici koji budu odabrani u uži krug (preliminarna lista) dužni su omogućiti eventualnu dodatnu procjenu aplikacije na terenu kao i dokumentaciju koja dokazuje da su zadovoljeni opći kriteriji i navodi iz aplikacije. Samo oni koji uspješno prođu ovaj proces dodatne procjene mogu biti konačni korisnici projekta.

Rok za podnošenje prijava je 19.05.2022 godine, do 24:00 sati. Za eventualna dodatna pitanja možete kontaktirati RAŽ putem telefona 032 880 273 ili e-mail: razepce@gmail.com i UGF putem telefona 063/029-966 ili e-maila: info@ugf.ba.

Više informacija možete pronaći OVDJE.