• Viteška ulica br. 4
  • Maglaj 74250 | BA

NOVOSTI

Press Općina Maglaj  /  14.02.2022

OBAVIJEST: Prezentaciju projekta ,,Proizvodnja i otkup maline kroz novu tehnologiju podizanja kvalitete i količine po jedinici mjere” na području općine Maglaj.

 

 

Služba za privredu, finansije/financije i razvoj poduzetništva Općina Maglaj u saradnji sa firmom ,,BERRY FRUIT” d.o.o. Zavidovići i ,,FRUTTI FUNGHI“ d.o.o. Visoko organizuje prezentaciju projekta ,,Proizvodnja i otkup maline kroz novu tehnologiju podizanja kvalitete i količine po jedinici mjere” na području općine Maglaj.

Prezentacija projekta će se održati dana 23.02.2022. godine (srijeda) u Sali Općinskog vijeća Maglaj (Dom kulture "Edhem Mulabdić") u 16:00 sati, a gosti predavači će biti prof. dr. Adnan Maličević i predstavnici firme ,,BERRY FRUIT” d.o.o. Zavidovići i ,,FRUTTI FUNGHI“ d.o.o. Visoko.

Pozivaju se svi zainteresirani poljoprivredni proizvođači, Udruženja poljoprivrednih proizvođača i Zemljoradničke zadruge sa područja općine Maglaj da budu sudionici na navedenoj prezentaciji kako bi stečena znanja i tehnologije mogli prenijeti na vlastitu proizvodnju, kao i uspostaviti sistem otkupa na području  općine Maglaj.

Za sve potrebne informacije možete se obratiti u Službu za privredu finansije/financije i razvoj poduzetništva, Općine Maglaj, šalter sala Općine br.3 ili na broj tel. 032/465-835.