• Viteška ulica br. 4
  • Maglaj 74250 | BA

NOVOSTI

Press Općina Maglaj  /  10.12.2021

Obavještenje za poljoprivredne proizvođače

 

Služba za privredu, finansije/financije i razvoj poduzetništva Općina Maglaj u saradnji sa firmom ,,KORNIŠON BOSNIA” d.o.o. Kalesija organizuje prezentaciju projekta ,,Proizvodnja i otkup krastavca kornišona” na području općine Maglaj.

Prezentacija projekta će se održati dana 18.12.2021. godine (subota) u sali Općinskog vijeća Maglaj (JU Dom kulture "Edhem Mulabdić") u 10:00 sati, a gosti predavači će biti predstavnici firme ,,KORNIŠON BOSNIA” d.o.o. Kalesija  g-din Fahrudin Delibajrić i  dipl.ing.agr. Emir Sejdić.

Pozivaju se svi zainteresirani poljoprivredni proizvođači, Udruženja poljoprivrednih proizvođača i Zemljoradničke zadruge sa područja općine Maglaj da budu sudionici na navedenoj prezentaciji kako bi stečena znanja i tehnologije mogli prenijeti na vlastitu proizvodnju, kao i uspostaviti sistem otkupa na području općine Maglaj.

Za sve potrebne informacije možete se obratiti u Službu za privredu, finansije/financije i razvoj poduzetništva, Općine Maglaj, šalter sala Općine br.3 ili na broj tel. 032/465-835.