• Viteška ulica br. 4
  • Maglaj 74250 | BA

NOVOSTI

Press Općina Maglaj  /  12.10.2011

Sajam DobojExpo 2011

Sajam DobojExpo 2011

Općina Maglaj će uzeti učešće na 15. međunarodnom Sajamu malih i srednjih preduzeća, preduzetništva i firmi u osnivanju DOBOJEXPO 2011. i na zajedničkom štandu predstaviti općinu i tipične proizvode Maglaja.

DobojExpo 2011
Sajam malih i srednjih preduzeća,
preduzetništva i firmi u osnivanju


DOBOJEXPO je sajam biznisa, preduzetništva i ideja. Učestvuju mala i srednja preduzeća, preduzetnici i firme u osnivanju svih djelatnosti u oblasti proizvodnje, uslužnih djelatnosti, zanatstva, trgovine, ugostiteljstva i turizma, kućne radinosti, umjetničkog zanatstva i drugih privrednih i intelektualnih djelatnosti. Osim malih i srednjih preduzeća, preduzetnika i firmi u osnivanju, na Sajmu učestvuju i veliki privredni sistemi sa specijalizovanom programskom ponudom orijentisanom ka "maloj privredi".

Sajam će se oržati od 19.-22. oktobar 2011. te se pozivaju privrednici sa područja općine Maglaj da se pojave i predstave na zajedničkom štandu općine Maglaj sa svojim proizvodima.

Prijave za učešće na sajmu se mogu izvršiti u Službi za privredu, finansije i razvoj poduzetništva općine Maglaj ili na telefon broj 609 583.