• Viteška ulica br. 4
  • Maglaj 74250 | BA

NOVOSTI

Press Općina Maglaj  /  11.06.2020

Javna rasprava o Nacrtu Programa poticaja u poljoprivrednoj proizvodnji općine Maglaj za 2020. godinu

Općinsko vijeće Maglaj Zaključkom broj: 02-04-1-37-11/20 od 20.02.2020. godine na svojoj 36. redovnoj sjednici prihvatilo je Nacrt Programa poticaja u poljoprivrednoj proizvodnji općine Maglaj za 2020. godinu, i istim Nacrt Programa uputilo u javnu raspravu, organizator javne rasprave je Služba za privredu, finansije/financije i razvoj poduzetništva.
Cilj javne rasprave o Nacrtu Programa poticaja u poljoprivrednoj proizvodnji općine Maglaj za 2020. godinu je da se doprinese njegovom poboljšanju, kako bi Služba za privredu, finansije/financije i razvoj poduzetništva kao njegov predlagač, dostavila Općinskom vijeću Maglaj odgovarajući Prijedlog Programa.
Na Javnu raspravu pozivaju se poljoprivredni proizvođači, nosioci poljoprivrednih gazdinstava, predstavnici zemljoradničkih zadruga i udruženja građana poljoprivrednih proizvođača, kao i ostali građani koji smatraju da mogu pomoći u procesu davanja primjedbi i prijedloga na Nacrt Programa poticaja u poljoprivrednoj proizvodnji općine Maglaj za 2020. godinu.
Tokom Javne rasprave prisutnima se pruža mogućnost iznošenja vlastitih mišljenja i stavova u vezi sa predloženim Nacrtom Programa, a sve u cilju što kvalitetnije konačne verzije ovog dokumenta.
Javna rasprava održat će se dana 18.06.2020. godine (četvrtak) u 11,00 sati u kino sali JU Dom kulture ''Edhem Mulabdić'' Maglaj.
Ovim putem upozoravamo sve učesnike Javne rasprave na obavezu nošenja zaštitne maske u zatvorenom prostoru i poštivanje socijalne distance tokom održavanja javne rasprave.
Nacrt Programa je objavljen na web stranici Općine www.maglaj.ba i dostupan je u Općini Maglaj kancelarija broj 40.

Nacrt Programa poticaja u poljoprivrednoj proizvodnji općine Maglaj za 2020. godinu možete preuzeti ovdje