• Viteška ulica br. 4
  • Maglaj 74250 | BA

NOVOSTI

Press Općina Maglaj  /  21.02.2020

Javna rasprava o Nacrtu Programa poticaja u poljoprivrednoj proizvodnji općine Maglaj za 2020. godinu

 

Općinsko vijeće Maglaj Zaključkom broj: 02-04-1-37-11/20 od 20.02.2020. godine na svojoj 36. redovnoj sjednici prihvatilo je Nacrt Programa poticaja u poljoprivrednoj proizvodnji općine Maglaj za 2020. godinu, i istim Nacrt Programa uputilo u Javnu raspravu, organizator Javne rasprave je Služba za privredu, finansije/financije i razvoj poduzetništva.

Cilj Javne rasprave o Nacrtu Programa poticaja u poljoprivrednoj proizvodnji općine Maglaj za 2020. godinu je da se doprinese njegovom poboljšanju, kako bi Služba za privredu, finansije/financije i razvoj poduzetništva kao njegov predlagač, dostavila Općinskom vijeću Maglaj odgovarajući Prijedlog Programa.

Na Javnu raspravu pozivaju se poljoprivredni proizvođači, nosioci poljoprivrednih gazdinstava, predstavnici zemljoradničkih zadruga i udruženja građana poljoprivrednih proizvođača, kao i ostali građani koji smatraju da mogu pomoći u procesu davanja primjedbi i prijedloga na Nacrt Programa poticaja u poljoprivrednoj proizvodnji općine Maglaj za 2020. godinu. 

Tokom Javne rasprave prisutnima se pruža mogućnost iznošenja vlastitih mišljenja i stavova u vezi sa predloženim Nacrtom Programa, a sve u cilju što kvalitetnije konačne verzije ovog dokumenta.

Javna rasprava održat će se dana 18.03.2020. godine (srijeda) u 12,00 sati u sali Općinskog vijeća Maglaj (JU Dom kulture ''Edhem Mulabdić'').

Nacrt Programa možete preuzeti OVDJE i dostupan je u Općini Maglaj kancelarija broj 40.