• Viteška ulica br. 4
  • Maglaj 74250 | BA

NOVOSTI

Press Općina Maglaj  /  27.12.2019

Načelnik Mahmutagić upriličio prijem za predstavnike medija

 

Danas je načelnik općine Mirsad Mahmutagić upriličio prijem za predstavnike medija. Cilj prijema je bio sumiranje rezultata saradnje u ovoj kalendarskoj godini, kao i zahvalnost za istu. Novinari su sa načelnikom Mahmutagićem razgovarali o planovima za iduću godinu, te su dali svoje prijedloge kada je upitanju rad i poslovna saradnja u narednoj godini.

''Zaista je bilo dosta saradnje kako sam ja na ovoj funkciji, RTV Maglaj, Naša riječ,  maglaj.net i ZOS radio, koji nije, da kažem ovdje lokalni, već regionalni, ali prati te aktivnosti u Maglaju. Hvala vam zaista na tome, saradnja je zaista kvalitetna, na obostrano zadovoljstvo. Ovo je povod da se sastanemo, porazgovaramo i vidimo šta to možemo unaprijediti naredne godine, naravno u skladu sa mogućnostima'', kazao je načelnik Mahmutagić.

Sastanku je prisustvovala ekipa RTV Maglaj, portala maglaj.net, dopisnica Naše riječi za područje  Maglaja, te ekipa ZOS radija.

Predstavnici medija su iskazali svoju zahvalnost načelniku Mahmutagiću na ovom gestu, te su iznijeli svoja mišljenja, a sve u cilju kvalitetnije i dugoročnije saradnje.