• Viteška ulica br. 4
  • Maglaj 74250 | BA

NOVOSTI

Press Općina Maglaj  /  25.12.2019

Predstavnici sportskih klubova na prijemu kod načelnika

 

Danas su predstavnici sportskih klubova sa područja općine Maglaj bili na prijemu kod načelnika općine Mirsada Mahmutagića. Tom prilikom su u opuštenoj atmosferi, sumirali rezultate ostvarene u toku kalendarske godine, zatim su razgovarali o stanju u klubovima, ostvarenim uspjesima, kao i planovima za narednu godinu.

„Sretan sam što ste danas ovdje, da u jednoj opuštenoj atmosferi možemo zajednički sumirati ovu kalendarsku godinu. Ovom prilikom želim čestitati katolički Božić onima koji slave, kao i Novu godinu, vama, vašim porodicama i članovima klubova. Sve najbolje vam želim i mnogo uspjeha u narednom periodu“, kazao je načelnik Mahmutagić.

„Hvala načelniku na ovom lijepom prijemu i time ste pokazali da iteako vodite brigu o sportskom kolektivu. Želim da se zahvalim na izuzetnoj saradnji koju imamo sa Vama, te iskreno želim da tako ostane i u budućnosti“, istakao je Miralem Karabegović, predstavnik ŠF „Sportino-Ma“.

„U ime Košarkaškog kluba Maglaj, ja se zahvaljujem na ovom susretu. Meni je drago što smo se okupili ovdje. Čestitam od srca svima na uspjesima i rezultatima. Iskreno, Košarkaški klub Maglaj, posljednjih godina nikada nije imao ovakvu pomoć, kao što sada ima. Imamo odličnu saradnju sa Vama načelniče i uopće Općinom Maglaj“, kazao je Damir Bašić, predstavnik Košarkaškog kuba Maglaj.