• Viteška ulica br. 4
  • Maglaj 74250 | BA

NOVOSTI

Press Općina Maglaj  /  24.12.2019

Na prijemu kod načelnika predstavnici boračkih udruženja

 

Na prijemu kod načelnika općine Mirsada Mahmutagića danas su bili i predstavnici boračkih udruženja. Ovom prilikom su analizirali radove u proteklom periodu i razgovarali o projektima za narednu godinu. Također, razgovarali su i o tekućim problemima vezanim za Zakone koji su doneseni i koji će se donositi u narednom periodu.

„Kraj je kalendarske godine. Radile su se ove godine određene stvari, dio toga smo radili zajedno i iza nas stoje rezultati. Ovo je prilika da vam se zahvalim na saradnji. Što se tiče Općine uradili smo što smo mogli i koliko smo mogli. Moje pravilo je pošteno i pravedno prema svima, tako i prema udruženjima, onako kako je dogovoreno i kako je prošlo po Javnim pozivima i po Programima. Mislim da smo ovu godinu, na obostrano zadovoljstvo, imali zaista dobru saradnju“, istakao je načelnik Mahmutagić.

„Saradnja je posljednjih godina na visokom nivou, bez imalo ustručavanja, ja očekujem da će i godina koja je pred nama ići ovako. Nemam zaista nikakvu primjedbu. Tu smo da sarađujemo i da damo sve od sebe“, kazao je Vahdet Hajdić, predsjednik JOB-a Maglaj.

„Mi možemo biti zaista zadovoljni saradnjom sa Općinom Maglaj, posebno sa načelnikom općine u prethodnom periodu.  Po meni, on je i dokazao da je načelnik za sve. Nadamo se  da će saradnja  nastaviti tim tempom u budućnosti“, istakla je Fatima Mahmutagić, predsjednica Organizacije porodica šehida i poginulih boraca općine Maglaj.