• Viteška ulica br. 4
  • Maglaj 74250 | BA

NOVOSTI

Press Općina Maglaj  /  23.12.2019

Upriličen prijem i za direktore javnih ustanova i preduzeća

 

Danas je načelnik općine Mirsad Mahmutagić  upriličio prijem i za direktore javnih ustanova i preduzeća, kako bi za kraj godine sumirali realizirane aktivnosti i razgovarali o planovima za narednu godinu. Također, razgovarali su o mnogim važnim pitanjima za funkcionisanje zajednice, a sve u interesu građana.

„Ovo je prilika da se zahvalim svima vama na saradnji.  Pred nama su novogodišnji praznici i ja ću ovim putem da zaželim svima vama i vaši porodicama sve najbolje, prije svega dobrog zdravlja i nafake, jer kad to imamo, imamo sve“, istakao je načelnik Mahmutagić.

„Drago mi je što je naša saradnja sa načelnikom općine bila izuzetna u proteklom periodu, nadam se da će tako ostati i u narednom.  U ime Doma zdravlja, iskreno se zahvaljujem na tome. Vrata naše ustanove su svima otvorena, ko god ima kakvu ideju, koja se može realizirati, uvažavamo sve prijedloge i sugestije. Naša misija je raditi u korist pacijenata i dajemo sve od sebe da zadržimo svoj kadar“, istakao je dr. Elvir Vehabović, direktor JU Dom zdravlja Maglaj.

„Hvala na odličnoj saradnji i podršci koja je upućena od strane načelnika. Sretna sam što naša ustanova ima priliku da učestvuje na svim manifestacijama i obilježavanju značajnih datuma. To je zaista velika stvar za mene, za uposlenike i mališane“, kazala je Kanita Bašić, direktorica JU Dječiji vrtić Maglaj.

„Ja mogu da istaknem izuzetnu saradnju sa načelnikom, sa svim Službama, kao i ustanovama. Mislim da je to zaista ponos i da se možemo itekako pohvaliti saradnjom koju naše ustanove međusobno imaju“, kazala je Aida Hadžić, direktorica JU Centar za socijalni rad Maglaj.