• Viteška ulica br. 4
  • Maglaj 74250 | BA

NOVOSTI

Press Općina Maglaj  /  28.05.2019

Poziv organizacijama civilnog društva za učešće na četvrtom mentorskom sastanaku koji organiziraju ReLOaD projekat i Općina Maglaj

 

Regionalni program lokalne demokratije na Zapadnom Balkanu- ReLOaD u saradnji sa Općinom Maglaj objavljuje poziv za organizacije civilnog društva (OCD) za učešće na četvrtom mentorskom sastanku. Sastanak je prilika za OCD da sa mentorom javno prodiskutuju eventualna poboljšanja projektnih prijedloga (bez uplitanja u konkretne projektne ideje).

Četvrti sastanak sa mentorom će biti organizovan danas, 28. maja 2019. godine sa početkom u 14,00 sati u JU Dom kulture „Edhem Mulabdić“.

Poželjno je da OCD prijavu za učešće pošalju na email adresu ferhat.bradaric@maglaj.ba

U svrhu transparentnosti, zapisnici sa održanih sastanaka sa mentorom će također biti objavljeni na stranici Općine Maglaj. Na ovaj način će se omogućiti da informacije budu dostupne za OCD/NVO koje nisu bile u mogućnosti da prisustvuju sastancima sa mentorom.

Regionalni program lokalne demokratije na Zapadnom Balkanu (ReLOaD) finansira Evropska unija (EU), a provodi Razvojni program Ujedinjenih naroda (UNDP).