• Viteška ulica br. 4
  • Maglaj 74250 | BA

NOVOSTI

Press Općina Maglaj  /  01.04.2019

Firma ''Excel Assemblies'' d.o.o. Maglaj donirala maglajskom Domu zdravlja EKG aparat

 

Firma "Excel Assemblies" d.o.o. Maglaj donirala je maglajskom Domu zdravlja vrlo vrijednu donaciju, EKG aparat čija je vrijednost oko 5.000 KM.

Donaciju je uručio Afanaid Hamidović, direktor "Excel Assemblies" d.o.o. Maglaj, koji je istakao da je "Excel Assemblies" društveno odgovorna firma i obzirom na njihovo poslovanje u posljednjih 7-10 mjeseci, osjetili su potrebu da pomognu lokalnu zajednicu i u dogovoru sa direktorom JU Dom zdravlja Maglaj, Elvirom Vehabovićem, odlučili su da nabave dodatni EKG aparat.

"Iskreno se nadamo da će ovaj uređaj pomoći u poboljšanju usluga i da će pacijentima dobro doći" - kazao je Hamidović.

Elvir Vehabović , direktor Doma zdravlja Maglaj se zahvalio na vrijednoj donaciji i u ime kolektiva maglajskog Doma zdravlja direktoru Hamidoviću uručio i prigodnu zahvalnicu.

"Iskoristio bi priliku da se zahvalim firmi "Excel Assemblies" d.o.o. Maglaj odnosno direktoru Hamidoviću na vrijednoj donaciji. Ono što treba napomenuti, da je direktor Afanaid kontaktirao nas i izrazio želju da nam donira jedan aparat. Mi smo ponudili dva aparata koja su nama potrebna i oni su izabrali vrijedniji, odnosno skuplji aparat. EKG aparat će nam svakako pomoći u pružanju ljekarskih usluga i poboljšati naše ljekarske usluge koje pružamo svojim pacijentima" - rekao je Vehabović.

 

 

Preuzeto sa maglaj.net