• Viteška ulica br. 4
  • Maglaj 74250 | BA

NOVOSTI

Press Općina Maglaj  /  21.12.2018

Časne sestre Služavke Malog Isusa posjetile Općinu Maglaj

 

Danas su časne sestre Služavke Malog Isusa povodom predstojećih blagdana posjetile Općinu Maglaj, te donijele božićnu ikebanu i  tradicionalne kolače.  

U razgovoru sa predsjedavajućom Općinskog vijeća Svjetlanom Zamboni , Općinskim načelnikom Mirsadom Mahmutagićem i savjetnicom Općinskog načelnika Eldinom Mehinagić  spomenule su aktivnosti koje reliziraju tokom cijele godine, te su poželjele najljepše želje i ostvarenje poslovnih planova u narednoj godini.

 Također, pohvalile su rad Općinskog vijeća i Općinskog načelnika, te još jednom istakle kako izuzetno cijene i poštuju podršku koja im je upućena sa njihove strane.

„Ovo je samo mali znak pažnje za svu pomoć i podršku koju nam nesebično pružate“, kazala je časna sestra Lucija Blažević.

Časne sestre pored svojih obaveznih aktivnosti bave se humanitarnim radom, posjećuju bolesne i građane u stanju socijalne potrebe sa područja općine Maglaj.

Predsjedavajuća Općinskog vijeća i Općinski načelnik dali su podršku časnim sestrama u njihovom radu , te poželjeli dobro zdravlje i duhovni mir u godini koja predstoji.