• Viteška ulica br. 4
  • Maglaj 74250 | BA

NOVOSTI

Press Općina Maglaj  /  08.08.2018

Poziv za kompanije na „5th CEE Procurement & Supply Forum“ u Pragu

 

Predstavništvo njemačke privrede u Bosni i Hercegovini poziva predstavnike kompanija na „5th CEE Procurement & Supply Forum“ koji će biti održan 16.10.2018. g. u Pragu / Češka Republika.

Cilj ovog foruma je da se u okviru jednodnevnog događaja odabrane kompanije iz zemalja Centralne i Istočne Evrope (CIE) sastanu sa njemačkim kompanijama koje su zainteresovane za uspostavljanje poslovnih kontakata sa proizvođačima iz CIE, tj. njihovim novim potencijalnim dobavljačima roba i usluga iz zadatih djelatnosti poslovanja. Zainteresovane njemačke kompanije tj. kupci dolaze pretežno iz metaloprerađivačkog sektora, dobavljačkog sektora za autoindustriju, sektora prerade i proizvodnje materijala od plastike, kao i manji broj kompanija iz elektro i elektronskog sektora.

CEE Procurement & Supply Forum vam nudi: B2B-matchmaking razgovore, interaktivne diskusije, radionice, te meet & greet stolove. Ovaj forum Vam pruža mogućnost da se sastanete sa njemačkim kupcima velikog potencijala.

Ukoliko ste zainteresovani:

  1. Ispuniti priloženi kratki profil bez naknade ( Download ) i poslati nazad najkasnije do 17.08.2018.
  2. Profil vaše firme će biti poslan njemačkim kupcima na evaluaciju.
  3. Dobit ćete obavijest o povratnim informacijama kupaca.

Priloženi kratki profil je potrebno ispuniti sa svim podacima o vašoj kompaniji na engleskom jeziku, te naznačiti njemačke kompanije tj. kupce sa kojima biste voljeli voditi B2B-matchmaking razgovore.

Na drugoj stranici istog dokumenta se nalaze detaljni profili 31 njemačke kompanije sa naznačenim potrebama i zahtjevima.

U prilogu se nalazi ovogodišnji program foruma DOWNLOAD

Dostavljanjem profila vaše kompanije iskazujete samo interes za učešće na B2B-razgovorima, što znači da finalna/obavezujuća prijava vaše kompanije nije potrebna prije nego dobijete povratnu informaciju od strane njemačkih kompanija.

Ispunjeni profil vaše kompanije je potrebno poslati na e-mail sanjin.purgic@ahk.ba najkasnije do 17.08.2018. g.