• Viteška ulica br. 4
  • Maglaj 74250 | BA

NOVOSTI

Press Općina Maglaj  /  09.04.2018

Ekipa IT Challenge uručila IT srce Općinskom načelniku

 

U znaku zahvalnosti za svu podršku koju su dobili od Općine Maglaj za organizaciju i ovogodišnjeg takmičenja, ekipa IT Challenge sa profesorom Sašom Stanićem uručila je Općinskom načelniku Mirsadu Mahmutagiću IT srce.

 

Općinski načelnik nije krio zadovoljstvo ovim simboličnim poklonom i naglasio je da uvijek podržava mlade ljude koji ulažu u znanje, promovišu svoju lokalnu zajednicu na poseban način, te da takvi mogu računati na njegovu maksimalnu podršku.

 

Članica ove uspješne ekipe Nejla Hidić istakla je kako ne postoje riječi kojim bi se zahvalili što drugu godinu za redom imaju nesebičnu podršku od Općine Maglaj.

 

„Zaista nam je drago što primjećujete važnost ovog projekta, cijenite naš dosadašnji trud i što ste svim srcem podržali i ovogodišnje takmičenje, koje je mnogo bitno ne samo za našu školu već i za lokalnu zajednicu. Ove godine u susret takmičenju idemo sa brojnim aktivnostima koje će se realizirati pet dana. Mnogo stvari smo zahvaljujući podršci Općine unaprijedili, tako da očekujemo najbolji ishod.“

 

Prisutni su upoznali Općinskog načelnika sa aktivnostima koje imaju tokom sedmice, te ga pozvali da im se pridruži.