• Viteška ulica br. 4
  • Maglaj 74250 | BA

NOVOSTI

Press Općina Maglaj  /  28.03.2018

Danas Javne rasprave o Nacrtu Odluke o javnom redu i miru i Nacrtu Odluke o određivanju prostora za javno okupljanje građana na području općine Maglaj

 

Danas će se održati Javna rasprava  o Nacrtu Odluke o javnom redu i miru i Nacrtu Odluke o određivanju prostora za javno okupljanje građana na području općine Maglaj u sali Općinskog vijeća, zgrada JU Dom kulture "Edhem Mulabdić" sa početkom u 17,00 sati.

Pozivaju se sva zainteresovana pravna lica i građani općine Maglaj da prisustvuju Javnoj raspravi, radi upoznavanja sa tekstom Nacrta navedenih Odluka i dobijanja potrebnih pojašnjenja.

Primjedbe i prijedlozi na Nacrte navedenih Odluka moći će se dostaviti sedam dana nakon održane Javne rasprave u Službu za urbanizam, geodetske i imovinsko pravne poslove općine Maglaj.

Za sve dodatne informacije, svi zainteresovani građani mogu se obratiti u Općinu Maglaj, Služba za urbanizam, geodetske i imovinsko pravne poslove, kancelarija broj 42. tel.broj 032-609-676.

U prilogu možete pogledati Nacrte navedenih Odluka: Nacrt Odluke o određivanju prostora za javno okupljanje građana i Nacrt Odluke o javnom redu i miru .