• Viteška ulica br. 4
  • Maglaj 74250 | BA

NOVOSTI

Press Općina Maglaj  /  09.02.2018

Saopštenje Općinskog načelnika Mirsada Mahmutagića

 

Poštovani sugrađani,

 

Ponovo ste imali priliku da putem Reportera TV Maglaj saslušate još jedno saopštenje OO SDA Maglaj iza kojeg se krije njihov vožd Muhamed Osmić koji ne može prežaliti poraz na izborima za Načelnika Općine 2016. godine. S obzirom da je u istom pomenut Općinski načelnik u nekoliko navrata, imam obavezu i da se obratim s mojim stavom.

 

Pomenuto saopštenje je puno neistina, tačnije laži. Iza saopštenja se krije bol vožda koji ne može više ničim upravljati, a upravljao je i tuđim životima. Činjenica, više se ne pita nizašto i više nikad se neće pitati nizašto.

 

Optužuje vijećničku većinu i Načelnika, a izgleda misli da su građani zaboravili da je uništio sve što je dotakao. O tome svjedoče propale firme, prijave pravosudnim organima protiv istog, ucjene građana i privrednika, te slične nedolične aktivnosti.

 

Stavovi u saopštenju OO SDA Maglaj samo jasno potvrđuju da vijećnička većina u Općinskom vijeću Maglaj kao i Općinski načelnik rade dobro. Što budemo bolje radili vi ćete više jaukati, što nam je jasno priznanje za rezultate.

 

Kao Općinski načelnik poručujem predsjedniku OO SDA Maglaj da nakon godinu i pol čestita Načelniku na pobjedi. Također, poručujem istom da se više ne kandiduje nigdje, jer je svaki put gubitnik. Da nismo kao vi, dokazat ćemo i tako što ću se ja vama javno zahvaliti. Vaša jeka je direktno priznanje za moj dobar rad. Hvala vam.

 

Na kraju šta da kažeš malim ljudima sa velikim kompleksima? Njihovo je da pljuju, a naše je da ih posmatramo s distance i zapamtimo kakvi ne smijemo biti.

 

Poštovani sugrađani, vama se izvinjavam što morate slušati saopštenja poput pomenutog i poručujem da se zajedno okrenemo ljepšoj budućnosti.

 

 

S poštovanjem!                                            

 

OPĆINSKI NAČELNIK

                                        Mirsad Mahmutagić