• Viteška ulica br. 4
  • Maglaj 74250 | BA

NOVOSTI

Press Općina Maglaj  /  18.10.2017

Predstavnici UNDP-a na radnom sastanku u Općini Maglaj

 

Predstavnici UNDP-a Vedran Bećirović glavni inžinjer Projekta za oporavak od poplava i Arijana Šuvak inžinjer saradnik u procesu verifikacije održali su radni sastanak u Općini Maglaj. Sastanku su prisustvovali Općinski načelnik Mirsad Mahmutagić, Enisa Hatičić inžinjer građevine, Nenad Kršić koordinator za Projekat oporavka od poplava ispred Općine i Lejla Delić ispred Centra za socijalni rad Maglaj.

 

Razgovarali su detaljno o koracima koji slijede nakon zatvaranja Javnog poziva, a predstavnik UNDP-a Vedran Bećirović prezentirao je cijeli proces ovog projekta kao i način njegove realizacije. Načelnik Mahmutagić pored podrške koju je dao ovom projektu, obećao je pomoć i ispunjavanje svih obaveza Općine kao partnera apsolutno na vrijeme.

 

Pozivaju se još jednom građanke i građani općine Maglaj da se prijave na Javni poziv za odabir korisnica i korisnika iz socijalno ugroženih kategorija stanovništva, za izgradnju i sanaciju stambenih jedinica uništenih ili oštećenih u poplavama 2014. godine koji možete pogledati OVDJE .