• Viteška ulica br. 4
  • Maglaj 74250 | BA

NOVOSTI

Press Općina Maglaj  /  22.05.2017

Općinski načelnik dodijelio nagrade učenicima generacije i dobitnicima specijalnih priznanja

Povodom uspješnog završetka srednjoškolskog obrazovanja, učenicima generacije Vesni Nalić ispred Gimnazije „Edhem Mulabdić“ i Demiru Mujagiću ispred Mješovite srednje škole, te dobitnicima specijalnih priznanja Melihi Duraković, Amini Bećirović, Jasmini Hasić, Benjaminu Kovačeviću, Hanifi Husić, Adnani Husanović, Sumejji Bašić, Elmi Husanović, Almini Halilović i Amri Hambašić, načelnik Mahmutagić je uručio novčane nagrade i uputio im najiskrenije čestitke.

„Iskoristio bih priliku da vam čestitam na postignutim rezultatima. Zahvaljujem se vama, vašim roditeljima, profesorima i direktorima, jer to je i njihov uspjeh. Ja se nadam da ćete ovako dobre rezultate nastaviti nizati u budućnosti, a mi u Maglaju smo na svaki vaš korak ponosni. Želim vam svima sreću u daljem školovanju, a i vama koji nećete nastaviti, važno je samo da radite ono što volite u životu. Nadam se da ćete svoju sreću pronaći u Bosni i Hercegovini, a prije svega u Maglaju“ istakao je u svom obraćanju načelnik Mahmutagić.




U ugodnom razgovoru sudjelovali su učenici, razrednici i direktori srednjih škola, te razmijenili svoje planove dalje za budućnost i iskustva koja nose iz srednjoškolskog obrazovanja.