• Viteška ulica br. 4
  • Maglaj 74250 | BA

NOVOSTI

Press Općina Maglaj  /  01.04.2014

Održana kreativna likovna radionica u Novom Šeheru

Omladinska novinska asocijacija (ONA) Maglaj je u subotu, 29.03.2014. god., u prostorijama O.Š.“N. Šeher“ u N. Šeheru održala kreativnu likovnu radionicu za učenike škole. Povod za ovakvo druženje su inicirali mladi volonteri ONA-e koji su iskoristili svoje prijateljske odnose s našim umjetnicima iz dijespore te za ovu prigodu pozvali Branislava Stankovića Branu, akademskog slikara iz Londona.

Uz uvodne riječi ravnatelja/direktora škole Zijada Meškića, predstavnici ONA-e Lokalni tim Maglaj, Ante Kelavić Toni i Elvedin Lepić su sve polaznike upoznali s programom radionice.
Druženje je počelo s pjesmom uz gitaru, a kreativni umjetnik, Brane je dvosatno druženje s učenicima pretvorio u pravu malu umjetničku čaroliju.

Ovo je samo još jedna u nizu volonterskih akcija članova ONA Maglaj, koji su i nedavno, 22.03.2014. god. (subota) na Svjetski dan voda s prigodnim letcima i plakatama građane Maglaja podsjetili na obilježavanje ovog datuma i vrijednosti očuvanja vodenih resursa.



Po riječima mlade volonterke Nine, članice ONA Maglaj, ovu radionicu daruju učenicima O. Š. “N. Šeher“ za njihov nastupajući Dan škole, kojeg obilježavaju u srijedu, 02.04. 2014. god.

Tekst i fotografije: Ante Kelavić Toni