• Viteška ulica br. 4
  • Maglaj 74250 | BA

NOVOSTI

Press Općina Maglaj  /  10.09.2013

Sportsko-rekreacijsko druženje maglajlija i žepčaka u SRC “Oaza mira“ Galovac

Pobjednici turnira, maglajska ekipa “Daris“ iz Moševca (crveni dresovi) sa osvajačima drugog mjesta, žepačkom ekipom „Lug-Brankovići“


Protekla nedjelja je obilovala sportsko-rekreacijskim sadržajima u SRC “Oaza mira“ u Galovcu kod N. Šehera. Brojni posjetitelji su uživali u cjelodnevnim dešavanjima, a svakako da je najviše pozornosti privukao malonogometni turnir kojeg su otvorile veteranske ekipe Galovca i Bistrice kod Žepča.Od ukupno osam prijavljenih ekipa, najviše znanja i umijeća su pokazali nogometaši iz Moševca koji su u finalnoj utakmici pobijedili ekipu iz Lug-Brankovića (općina Žepče.

Ništa manje interesantno nije bilo i na drugim sportskim terenima gdje su se odvijala natjecanja u košarci, odbojci u pijesku i boćanju.


Ekipa“Britanke“, Ivona i Žana Ivešić, u svom pobjedničkom žaru igre



Na SRC“Oaza mira“ igrala se i košarka


Najneizvjesnije je bilo na boćalištu gdje su, u gotovo izjednačenoj finalnoj borbi, braća Mario i Marijan Kajić ipak uspjela pobijediti svoje ljute rivale, a stare veterane ove igre, Marka Kelavića i Stipu Kajića koji su godinama boćali u Dalmaciji. Ovo je samo pokazatelj da boćanje postaje sve više bosanski sport za rekreativce.


Prvaci, braća Kajići iz Galovca (plava i bijela majica)



Veterani Galovca i Bistrice, otvorili turnir



I najmlađi su uživali u lijepoj prirodi, na ljuljačkama i klackalicama



Na kraju, svi su bili oduševljeni organizacijom PESRD“Oaza mira“Maglaj, a u najtežoj „sportskoj“ disciplini (feštanju) „prvaci“ su postali veseli Bistričani


Marinko Kelavić