• Viteška ulica br. 4
  • Maglaj 74250 | BA

NOVOSTI

Press Općina Maglaj  /  20.12.2019

Časna sestra Služavka Malog Isusa posjetila Općinu Maglaj povodom predstojećih blagdana

 

Danas je časna sestra Služavka Malog Isusa Lucija Blažević povodom predstojećih blagdana posjetila Općinu Maglaj, te donijela božićnu ikebanu i  tradicionalne kolače. 

U razgovoru sa predsjedavajućom Općinskog vijeća Svjetlanom Zamboni  i načelnikom općine Mirsadom Mahmutagićem spomenula je aktivnosti koje realizuju tokom cijele godine, te poželjela najljepše želje svim građanima općine Maglaj, kao i ostvarenje poslovnih planova u narednoj godini.

Tom prilikom, pohvalila je rad Općinskog vijeća i načelnika općine, te još jednom istakla kako izuzetno cijene i poštuju podršku koja im je upućena sa njihove strane.

„Ovo je samo mali znak pažnje za svu pomoć, podršku i saradnju koju nam nesebično pružate. Želim vam uspješan rad i ostvarenje svega što zamislite“, kazala je časna sestra Lucija Blažević.

Časne sestre pored svojih obaveznih aktivnosti bave se humanitarnim radom, posjećuju bolesne i građane u stanju socijalne potrebe sa područja općine Maglaj.

Predsjedavajuća Općinskog vijeća i načelnik općine zahvalili su se na tradicionalnom poklonu , te poželjeli sve najljepše, a prije svega dobro zdravlje i duhovni mir, povodom predstojećeg Božića i Nove godine.