• Viteška ulica br. 4
  • Maglaj 74250 | BA

NOVOSTI

Press Općina Maglaj  /  02.04.2019

OŠ "Novi Šeher" svečano obilježila Dan škole

 

 

 

Danas je Osnovna škola „Novi Šeher“ bogatim kulturno-zabavnim programom proslavila Dan škole u prisustvu brojnih gostiju, nastavnika, učenika i roditelja.

Na samom početku prisutnima se obratio direktor Zijad Meškić i istakao da je ovaj dan poseban, da se zajedničkim snagama bore da svake godine prikažu što bolje rezultate u raznim aktivnostima, te da će tako nastaviti i u narednom periodu. Uručio je zahvalnice svima koji doprinose ovoj obrazovnoj instituciji između ostalih i Općini Maglaj, a zahvalnicu je preuzeo Načelnik općine Mirsad Mahmutagić.

Načelnik Mahmutagić čestitao je Dan škole kolektivu i učenicima na čelu sa direktorom i tom prilikom istakao: „Zahvaljujem se na svim do sada postignutim rezultatima i vjerujem da ćete iz dana u dan, iz godine u godinu imati još bolje i sjajnije rezultate. Hvala vam na ovim dosadašnjim dostignućima.“

Programu su prisustvovali i direktori osnovnih i srednjih škola sa područja općine Maglaj, učenici tih škola, ali i prijatelji sponzori, koji potpomažu kvalitetnom funkcionisanju ovu javne ustanove.