• Viteška ulica br. 4
  • Maglaj 74250 | BA

NOVOSTI

Press Općina Maglaj  /  08.12.2015

Obavijest za javnost o izlaganju nacrta plana na javni uvid

Obavještava se javnost da se u skladu sa Odlukom Općinskog vijeća Maglaj broj 02-05-1-2274/15 od 05.11.2015. godine o usvajanju Nacrta djelimične izmjene Regulacionog plana "Centar Maglaj-sjeverni dio", provodi postupak javnog uvida u trajanju od 30 dana, u periodu od 08. 12.2015 godine do 08.01 .2016. godine

Izmjena Regulacionog plana se odnosi na zemljište označeno sa k.č.broj 1473/3 k.o. Maglaj , površine 302 m2, zemljište označeno sa k.č.broj 1475/4 ,zemljište označeno sa k.č.broj 1475/3 , lokalitet u okviru obuhvata između ulica Sulejmana Omerovića cara Aleja Ljiljana I Viteške ulice odnosno prostor između Hotela "Galeb"i postojeće trafo stanice

Nacrt planskog dokumenta će biti izložen na javni uvid :
- na Oglasnoj ploči Općine Maglaj ( ulaz u općinu Maglaj)
- prostorijama Općine Maglaj, Služba za urbanizam geodetske i imovinsko pravne poslove kancelarija broj 41
- na web stranici Općine Maglaj .


Detaljnije informacije , obavještenja i pomoć u formulisanju primjedbi na Nacrt dokumenta sva zainteresovana lica mogu dobiti kod Nosioca pripreme - u Službi za urbanizam geodetske i imovinsko pravne poslove.

Primjedbe, prijedlozi i mišljenja o Nacrtu plana , će se upisivati u Svesku koja će se nalaziti u prostoriji Službe za urbanizam geodetske i imovinsko pravne poslove , i poštom u pisanom obliku , na adresu Općina Maglaj, Služba za urbanizam geodestke i imovinsko pravne poslove, u periodu trajanja javnog uvida .

Nakon isteka roka za javni uvid, organizovat će se javna rasprava na Nacrt djelimične izmjene Regulacionog plana «Centar Maglaj-Sjeverni dio" u roku od 20 dana .
O tačnom datumu i mjestu održavanja javne rasprave, javnost će biti naknadno obavještenja , putem sredstava javnog informisanja.
Pozivaju se svi zainteresovani građani općine Maglaj da izvrše uvid u Nacrt izmjene Regulacionog plana "Centar Maglaj-Sjeverni dio" .
Posebno se pozivaju vlasnici nekretnina i korisnici prostora u obuhvatu izmjene plana da
Za sve dodatne informacije , svi zainteresovani mogu se obratiti u Općinu Maglaj,Služba za urbanizam geodetske i imovinsko pravne poslove ,kancelarija broj 41. tel.broj 609-671

Obavijest možete preuzeti ovdje >> Download

Skice možete preuzeti ovdje >> Skice